gite de france 

Xalet Bela Bartok opció a 12 persones Pirineus, prop de Font-Romeu

les Angles i Cambre d'Aze.


Xalet en St Pierre dels Forcats per 12 persones: Opció 5 dormitoris 12 persones 175 m²


L'antiga casa rural independent o viure Bela Bartok està equipat per a 1 persona amb mobilitat reduïda (PMR) + altres 11, una casa de camp de 5 dormitoris per a 12 persones, aquesta habitació addicional que es troba a la planta baixa, no és adequat per a PMR.

La sala d'estar, cuina, un bany i un lavabo estan completament equipades per a persones amb discapacitat en una cadira de rodes per moure (rentavaixelles, microones, nevera, rentadora ...) Bela Bartok cabana de  turisme està aprovat : "turisme i discapacitat", el xalet disposa de sauna amb sòl no apte turisme i minusvalidesa. Aquesta casa també està aprovat pels serveis de turisme dels Pirineus Orientals i Atout France.


En les habitacions, integrem llits de qualitat, llits independents o de costat a costat
Gaudeixi de la seva habitació adaptada per a PMR amb un llit per a 2 persones, els seus 2 habitacions amb 2 llits 1 persona al costat de l'altre o separats de la seva habitació de 4 llits, el seu cinquè dormitori amb llit doble, dues  bany i 2 wc, 1 sauna.

Vostè pot si vostè vol utilitzar de forma gratuïta, a l'allotjament, ADSL il·limitat internet Wi-Fi per mantenir-se en contacte amb amics o de treball (no es proporciona l'equip i no podem garantir la permanència d'aquesta connexió dels perills de la wifi hi ha 3 routers)  Tindran una vista panoràmica de la Cerdanya i el Capcir. al nord es veurà, Mont Louis i la seva fortalesa de Vauban, tant Péric el Carlit i les estacions d'esquí dels Angles, Pirineus 2000 i Font Romeu. Al sud s'obté una visió panoràmica del Canigó, el coll MIDJA i Cambre d''Aze. En un dia clar es pot veure la costa mediterrània. Les nostres cabanes són 30 metres una ruta de senderisme. Vostè pot anar d'excursió directament a les muntanyes de Cambre d'Ase, anar i acabar la carena a Espanya si ho desitja. Les nostres cases són a 1 km de la primera elevació (st pierre dels forcats l'estació d'esquí agermanades amb l'estació d'esquí de Eyne), a 8 km senders d'esquí de fons i 9 km de les pistes d'esquí dels Pirineus 2000 / Font-Romeu i 13 km de l'estació d'esquí dels Angles. No us oblideu de portar el seu vestit de bany per gaudir del sofre calent brolla a 10 km de la casa o bany .

album foto album foto

Preu: de 13 € a 45 € PPN , basen 12 persones  en la cabanya

ESTAN INCLOSOS en els nostres preus:
• les sábadas i fundes de matalassos, L'aigua, Electricitat i gas (50kWh / d)
Els llogaters han de proveir:
• la fusta o carbó per la barbacoa, les tovalloles i els draps de cuini
Abans de marxar, els inquilins han limpiau la casa, si no, es factura un plus (100 €) Es agraira liquidar el dipòsit de garantia en efectiu (500 €)
• Comença el week-end divendres a les 16 s'acaba el diumenge a les 15
• la setmana comença el dissabte a les 16 i es conclou el dissabte següent a les 10
• Quant als dies a escollir
• La setmana fora de vacances, posar-se en contacte.

    cap de setmana els preus de divendres 16h a diumenge 15 h:

Totes les disponibilitats i preus clic aqui

cases rurales abaynat


Totes les disponibilitats i preus clic aqui

cases rurales abaynat


torna inici casa rural