gite de france 

Xalet Carlit, ARI ( allotjament rural independent) prop des Angles

 Font Romeu i Cambre d'Aze en Cerdanya.


Xalet en St Pierre dels Forcats  per 13/15 persones: 5 habitacions 13 , 14,15 persones 160 m²

La cabanya Carlit està moblat per a 1 persona amb mobilitat reduïda (PMR) + 12 altres persones, amb 5 dormitoris.

La sala d'estar, cuina, un bany i un lavabo estan completament equipades per a persone amb discapacitat en una cadira de rodes per moure (rentavaixelles, microones, nevera, rentadora ...)
Carlit cabana està aprovat Turisme i discapacitat, el xalet té una sauna adaptat el turisme i la discapacitat. Aquesta casa també està aprovat pels serveis de turisme dels Pirineus Orientals i Atout France.


A les habitacions, integrem llits de qualitat. Llits independents o de costat a costat en la seva elecció es farà a l'arribada.
  2 banys i 2 wc, 1 sauna
  1 dormitori amb 2 llits de costat a costat o separat adequat per a PMR , 2 habitacions amb llits separats o costat a costat, 1 habitació amb 4 llits, 1 habitacion de 3 litts.
Calefacció  automàtic , inclòs en el preu (100 kw / dia)
No proporcionem tovalloles o draps de cuina o estovalles (rectangulars).

Vostè pot si vostè vol utilitzar de forma gratuïta, a l'allotjament, ADSL il·limitat internet Wi-Fi per mantenir-se en contacte amb amics o de treball (no es proporciona l'equip i no podem garantir la permanència d'aquesta connexió dels perills de la wifi hi ha 3 routers)Les nostres cases que tindran una vista panoràmica de la Cerdanya i el Capcir. al nord es veurà, Mont Louis i la seva fortalesa de Vauban, tant Péric el Carlit i les estacions d'esquí dels Angles, Pirineus 2000 i Font Romeu. Al sud s'obté una visió panoràmica del Canigó, el coll MIDJA i Cambre d''Aze. En un dia clar es pot veure la costa mediterrània. Les nostres cabanes són 30 metres una ruta de senderisme. Vostè pot anar d'excursió directament a les muntanyes de Cambre d'Ase, anar i acabar la carena a Espanya si ho desitja. Les nostres cases són a 1 km de la primera elevació (st pierre dels forcats l'estació d'esquí agermanades amb l'estació d'esquí de Eyne), a 8 km senders d'esquí de fons i 9 km de les pistes d'esquí dels Pirineus 2000 / Font-Romeu i 13 km de l'estació d'esquí dels Angles. No us oblideu de portar el seu vestit de bany per gaudir del sofre calent brolla a 10 km de la casa .

album photo album photo

Preu: de 13 € a 45 € PPN  , basen 14 persones  en la cabanya

ESTAN INCLOSOS en els nostres preus:
• les sábadas i fundes de matalassos, L'aigua, Electricitat i gas (50kWh / d)
Els llogaters han de proveir:
• la fusta o carbó per la barbacoa, les tovalloles i els draps de cuini
Abans de marxar, els inquilins han limpiau la casa, si no, es factura un plus (100 €) Es agraira liquidar el dipòsit de garantia en efectiu (500 €)
• Comença el week-end divendres a les 16 s'acaba el diumenge a les 15
• la setmana comença el dissabte a les 16 i es conclou el dissabte següent a les 10
• Quant als dies a escollir
• La setmana fora de vacances, posar-se en contacte.

    cap de setmana els preus de divendres 16h a diumenge 15 h:


Totes les disponibilitats i preus clic aqui

cases rurales abaynat